Kontakt

 • Redaktör: Maja Larsson, maja.larsson@vgregion.se / 0722-249139
 • Kanalansvarig: Anders Goliger, kommunikationsdirektör, anders.goliger@vgregion.se
 • Tips: redaktionen.su@vgregion.se

Om Sahlgrenskaliv

Sahlgrenskaliv är magasinet för alla som vill veta mer om vad som händer på hela Sahlgrenska Universitetssjukhuset.

Lär känna personerna som jobbar på sjukhusets 600 arbetsplatser – de som vårdar, botar, utbildar, forskar och gör allt annat man gör på ett universitetssjukhus.

Läs om de senaste upptäckterna, den intressantaste kliniska forskningen och de bästa innovationerna. Inspireras av andras lösningar på vårdens utmaningar.

Sahlgrenskaliv produceras av kommunikationsavdelningen på Sahlgrenska Universitetssjukhuset.

Mobilt team ute på språng. Bild: Johanna Ewald St Michaels

  Så behandlar vi personuppgifter

  Från och med den 25 maj 2018 gäller den nya dataskyddsförordningen (GDPR) inom hela EU. GDPR bestämmer hur offentliga myndigheter och företag ska behandla personuppgifter. Här kan du läsa generellt om hur vi inom Västra Götalandsregionen, VGR, behandlar dina personuppgifter.  

  För nyhetsbrev gäller att uppgifterna används separat för respektive nyhetsbrev och delas inte med andra system eller andra organisationer. Undantag är när det gäller anställda och förtroendevalda i VGR, där personuppgifter kan hämtas från andra system.

  För anställda och förtroendevalda inom VGR gäller att nyhetsbrev kan skickas utan medgivande på förhand, då det betraktas som en del av uppdraget eller tjänsten. Detta på samma sätt som att det är en del av tjänsten eller uppdraget att ta del av vanliga e-postmeddelanden.

  Tillgänglighetsredogörelse

  Sahlgrenska Universitetssjukhuset står bakom den här webbplatsen som ska kunna användas av så många som möjligt. Redogörelsen beskriver hur sahlgrenskaliv.se uppfyller lagen om tillgänglighet till digital offentlig service, kända tillgänglighetsproblem och hur du kan rapportera brister till oss så att vi kan åtgärda dem.

  Prenumerera på nyhetsbrevet

  Få det senaste från Sahlgrenskaliv i din mejlkorg varannan vecka. Fyll i din e-postadress och starta din prenumeration.